Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca! - SIERPIEŃ

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł moment, by jak co miesiąc wyłonić moderatora, który wykazał się wielkim zaangażowaniem w życie forum, swojego działu, jak i pomoc użytkownikom. Nie debatowaliśmy długo nad tym, kto zostanie uhonorowany tym tytułem, ze względu na to, że nasza decyzja była jednogłośna. Osoba ta wyróżnia się na tlę innych moderatorów, jest wzorem do naśladowania zarówno dla innych członków teamu oraz użytkowników mpc forum. Z przyjemnością zawiadamiam, że moderatorem miesiąca sierpień został ! Jest on osobą miłą, kulturalną, nie sprawiającą żadnych problemów oraz bardzo zaangażowaną w forum. Pracuje sumiennie i starannie. Nie mieliśmy żadnych wątpliwości, co do nadania mu tego tytułu. Serdeczne gratulacje ze strony całego team'u mpc i życzymy dalszych sukcesów oraz by nie opuścił go zapał do pracy.

Pragnę również przytoczyć pewną informację, która dotyczy zarówno systemu nadania tytułu moderatora miesiąca oraz systemu wybierania nowych mentorów mpc. Przez ostatni czas, na stanowisko mentora zgłaszali się sami przedstawiciele teamu moderacyjnego. Nie taki był nasz cel, chcieliśmy by ranga ta, była przede wszystkim dla zwykłych użytkowników. Prawda jest taka, że wiele userów rezygnuje ze składania aplikacji na w/w stanowisko ze względu na to, że liczy się z faktem, iż otrzyma mniejsze poparcie niż moderator, czy też kidmoderator, który w jakiś naturalny sposób jest bardziej znany na forum, posiada więcej znajomych oraz jest bardziej rozpoznawalny. Wiadomy jest fakt, że przeważnie użytkownicy nie posiadający rangi moderacyjnej, siedzą tylko w swoich ulubionych działach i nie wyróżniają się tak, jak moderator, mimo, że ich pomoc wcale nie musi być mniejsza, czy też gorsza.

Dlatego też od dzisiaj te dwa systemy zostają ze sobą ściśle powiązane. Moderator będzie miał możliwość uzyskania rangi mentora, tylko w sytuacji, kiedy zostanie uhonorowany tytułem moderatora miesiąca. W końcu definicja tych dwóch stanowisk jest identyczna. Musi być pomocny, miły, nie wdrążać się w żadne konflikty, jak i pracować sumiennie na rzecz forum i użytkowników.

Zasada ta została wprowadzona nie w celu utrudnienia "życia" moderatorom, ale w celu ułatwienia zwykłym userom sprawiedliwego pozyskania rangi mentora.

Z dniem dzisiejszym, pierwsza osobą, która pozyskała rangę mentora, jako moderator jest . Serdecznie gratuluje i życzę dalszych sukcesów.

Za miesiąc zostanie wyłoniony kolejny moderator, który również zostanie uhonorowany dodatkowo rangą MPC Mentor Team.

Pozdrawiam, Wredna.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Za miesiąc zostanie wyłoniony kolejny moderator, który również zostanie uhonorowany dodatkowo rangą MPC Mentor Team.

Czyli Moderator z Mentorem nie może zostać Moderatorem Miesiąca? Z tego tak wynika.

Btw. Gratulacje.

Opublikowano
Osoba ta wyróżnia się na tlę innych moderatorów, jest wzorem do naśladowania zarówno dla innych członków teamu oraz użytkowników mpc forum.

Literówka. :-)

Gratulacje Piecu i mam nadzieję, że będziesz podgrzewał nam forum zimą.

Opublikowano

Nie ma to jak bardzo dobra wiadomość przed wyjściem do szkoły ;) Nie spodziewałem się tego i dziękuje za zauważenie mojej pracy na forum. Jeszcze raz stokrotne dzięki.

Opublikowano

Cholera, ma moje stare nagrody ! :(

Gratulacje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...